Luister
muziek
27 november 2022 - 15:09
Deel dit artikel:

Budels Gemengd Koor keert na twee jaar terug met kerstmatinee

Bestuur en leden van het Budels Gemengd Koor zijn blij dat er dit jaar weer een kerstmatinee kan worden gehouden. Na twee jaar coronajaren is het BGK er weer helemaal klaar voor. Het concert vindt plaats op zondag 11 december en begint om 14.30 uur.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Budels Gemengd Koor (BGK)
Advertentie

Bezoekers krijgen een programma vol afwisseling, want traditiegetrouw zijn er ook nu weer gasten uitgenodigd. Je gaat kennismaken met het Horster Mannenkoor. Opgericht in 1894 bereidt dit koor zich nu voor op zijn 130-jarig bestaan in 2024. Momenteel kent het koor 31 actieve leden en blinkt uit in het a capella zingen. Zij treden regelmatig op, ook in het buitenland.

En dan een oude bekende: The Pipers Society Castle d’Aldenghoor. Je kent hen wellicht nog van een eerder optreden in de grote kerk. Al klinkt de naam nog zo internationaal, de doedelzakspelers komen gewoon uit Haelen. Daar ligt namelijk het kasteel Aldenghoor waar ze hun naam aan ontlenen. Ze spelen hun eigen Schotse muziek, maar ook enkele nummers samen met het Budels Gemengd Koor.

Afwisselend programma

Want ook BGK gaat weer haar beste beentje voorzetten. Dirigente Hilde Ubben heeft, samen met de muziekcommissie, weer een heel afwisselend programma samengesteld met sfeer- en kerstmuziek uit diverse landen.

Tickets

Kaarten voor het Kerstmatinee á 6,50 euro (inclusief pauzeconsumptie) zijn verkrijgbaar in De Borgh, aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel op. Je kunt de tickets op de volgende dagen kopen:
- Dinsdag 29 november tussen 19.00 en 20.00 uur
- Donderdag 1 december van 10.00 tot 12.00 uur
- Dinsdag 6 december tussen 19.00 en 20.00 uur
- Donderdag 8 december van 10.00 tot 12.00 uur
- Vóór aanvang van het concert van 13.30 tot 14.30 uur

Ook kun je kaartjes reserveren via de website van De Borgh of aan de bar. Hiervoor geldt 1 euro aan reserveringskosten. De Borgh werkt met consumptiebonnen, welke verkrijgbaar zijn aan de bar.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie