Luister
muziek
1 december 2022 - 09:22
Deel dit artikel:

Carnavalsseizoen geopend in Cranendonck, volle agenda voor Buulder Buk

CV Buulder Buk kijkt terug op een mooi Cranendoncks Verbroederingsbal en vóóruit naar een aantal evenementen op hun programma.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - CV Buulder Buk
Advertentie

Carnaval 2022-2023 is afgetrapt. Budel, maar ook Cranendonck en omgeving, trillen nog na van het Cranendoncks Verbroederingsbal aan de Maarheezeweg. "Complimenten vanuit CV Buulder Buk aan alle organisatoren, medewerkers en vrijwilligers die hiermee Cranendonck en Buul als carnavalsplaats voor een achtste keer geweldig op de kaart hebben gezet", zegt de carnavalsvereniging.

Boerenbrulluft

In Budel staat de komende weken nog het nodige op het programma voor wat betreft carnaval. Zo zal op vrijdag 16 december bekendgemaakt gaan worden wie de nieuwe jeugdhoogheden van CV Buulder Buk gaan zijn en welke mini-boer en mini-boerin in de onecht worden verbonden. En uiteraard maken ze zich op voor de grote Boerenbrulluft op zaterdag 17 december.

Bokkenblaaike

De redactie van het Bokkenblaaike is inmiddels ook druk met de laatste komma’s, punten en foto’s voor het Bokkenblaaike dat op 18 december huis aan huis in Budel rondgebracht gaat worden.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie