Luister
muziek
11 November 2023 08:44
Deel dit artikel:

'Eigenzinnige' Camilla Blue op de bühne van Cantinetheater in Budel-Dorplein

Op 18 november zal het podium van het Cantinetheater in Budel-Dorplein worden betoverd door Camilla Blue, het muzikale alter ego van de eigenzinnige leadzangeres en pianiste Joyce Deijnen. Met haar unieke stemgeluid, variërend van teder tot krachtig, weet Camilla Blue het publiek te raken met haar authentieke en indringende muziek.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Haar jeugd, die niet altijd via de gebaande paden liep, heeft haar gevormd tot de artieste die ze nu is. Opgegroeid bij pleegouders in Lithoijen, draagt Joyce deze ervaring met zich mee en zet ze zich actief in voor een stichting die pleegkinderen ondersteunt.

Tijdens de theatershow zal Camilla Blue nummers ten gehore brengen van haar debuutalbum 'Blue' en haar nieuwe EP 'Yellow'. Deze autobiografische composities balanceren tussen licht en donker en vormen een repertoire van 'bluesy popsongs met een jazzy inslag’.

Een unieke mix van moderne Americana rock, duistere jazz en pop die elk een eigen wereld schilderen. Camilla Blue laat zich inspireren door grootheden als Leonard Cohen, David Bowie, Beth Hart en Nina Simone.

Met optredens op gerenommeerde podia en festivals als Eurosonic Noorderslag en Jazz in Duketown, heeft de band ook internationale bekendheid verworven. Daarnaast waren ze te gast bij VPRO's Vrije Geluiden op nationale televisie. Mis deze bijzondere avond vol eigenzinnige muziek niet.

  • Datum: 18 november
  • Zaal open: 20.00 uur, aanvang 20.30 uur
  • Locatie: Cantinetheater, Hoofdstraat 80 Budel-Dorplein
  • Kaartjes: verkrijgbaar via cantinetheater.nl

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie