Luister
muziek
16 november 2023 - 15:27
Deel dit artikel:

Boy, Addie en Jentley zetten De Borgh op z'n kop met sinterklaasvoorstelling

Boy Jansen, Addie Compen en Jentley Drieman zetten Theater De Borgh op z'n kop met de sinterklaasvoorstelling 'De Sleutel van de Sint'.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Dit vindt plaats op woensdagmiddag 22 november 2023. De samenwerking van Addie en Jentley begon met een (mini-)sinterklaasvoorstelling die ze online presenteerden als vervanging voor de traditionele intocht van Budel tijdens de coronaperiode. De positieve respons smaakte naar meer en met de toevoeging van vaste partner in crime Boy Jansen was het trio compleet. Samen met enthousiaste leerlingen van de Musicalschool en de goedheiligman zelf, belooft deze voorstelling een fantastisch spektakel te worden.

In 'De Sleutel van de Sint' ontvouwt zich een komisch verhaal rond conciërge Cor, die helemaal niet blij is met de komst van de Pieten naar De Borgh. Overal rommel, lawaai en nooit het gewenste cadeau. Cor overweegt zelfs om ze op te sluiten in de kelder. Maar laten we eerlijk zijn, zonder Pieten en hun cadeaus is er geen echt sinterklaasfeest mogelijk. Dus maar beter niet doen Cor.

Tickets kopen voor 'De Sleutel van de Sint'

De voorstelling belooft een feest van humor en muziek te worden, geschikt voor de hele familie (3-plus). Uiteraard zullen Sinterklaas en zijn Pieten ook van de partij zijn. Er zijn twee voorstellingen gepland, op 22 november om 14.30 en 16.00 uur in Theater De Borgh in Budel. Voor tickets en meer informatie, bezoek theaterdeborgh.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie