Luister
muziek
17 november 2023 - 12:55
Deel dit artikel:

FOTO'S: Bodem gelegd voor carnaval met frühschoppen in Budel

Na de opening van carnaval op zaterdag 11 november was er op de zondag erna alweer vroeg allerlei bedrijvigheid in de tent aan de Poelderstraat in Budel. Leden van de Raad van Elf, de Prinsengarde en allerlei actieve commissies binnen CV Buulder Buk sloten in de rij aan voor het maken van de jaarlijkse foto’s.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Michel Achten
Advertentie

Deze keer dus in de feesttent. In het Bokkenblaaike dat 17 december in heel Buul huis aan huis bezorgd gaat worden kan iedereen zien of de foto’s gelukt zijn. Na het foto’s maken kon er opnieuw aangesloten worden in de rij om een stevig ontbijt te nuttigen. Bakker de Jong, Bakker Teeuwen en Bakkerij Broekmans hadden ervoor gezorgd dat alle bokken en geiten konden aansluiten voor een geheel gratis ontbijt. Compleet met eieren en spek een prima bodem voor carnaval 2024.

Het ontbijt werd feestelijk opgeluisterd met muziek van Que Màs Fun-orchestra en Deejee Bas bij het Frühsjoppen. Wie er niet bij was heeft niet enkel een fantastisch ontbijt gemist maar ook een keigezellig feestje. Gelukkig hebben we de foto's nog (zie hierboven). Een feestje waarbij Aad van Leeuwen, van voorheen Versleten Werk, die middag al zingend nog even voorop ging in de polonaise.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie