Luister
muziek
17 maart 2024 - 15:47
Deel dit artikel:

Van Alles Wâ Merret in De Borgh in Budel: 'Maak er een gezellig uitje van met de hele familie'

Het Budels Gemengd Koor (BGK) heeft een uitstekende reputatie wat betreft het organiseren van concerten, maar ook wat betreft vlooienmarkten. Je kunt je hart weer ophalen bij de Van Alles Wâ Merret.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Budels Gemengd Koor (BGK)
Advertentie

Want sommige mensen doen niets liever: struinen, rommelen, vlooien of hoe men het ook noemen wil, tussen oude, tweedehands of vintage spulletjes. En dan iets vinden. Dat leuke vaasje, dat boek dat je altijd al wilde hebben, die leuke tas in nét de goede kleur, het ultieme hebbedingetje waar je blij van wordt, dat leuke speelgoed voor de kinderen of kleinkinderen tegen een spotprijsje.

Je gaat het misschien allemaal vinden op de Van Alles Wâ Merret van het Budels Gemengd Koor. Op zondag 24 maart is het weer zover. Van 11.00 tot 15.00 uur gaat het weer koopjes regenen in De Borgh in Budel. "Wij zien je graag komen", zegt het Budels Gemengd Koor. "Maak er een gezellig uitje van met de hele familie. De kleine prijsjes zullen er voor zorgen dat je altijd met iets leuks thuiskomt. De entree bedraagt slechts 2 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. Je steunt met je komst het Budels Gemengd Koor, waarvoor wij je al bij voorbaat bedanken."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie