Luister
muziek
22 maart 2024 - 11:14
Deel dit artikel:

Vlassak geeft kijkje achter de schermen: 'Dit mag je niet missen'

"Aanstaande zaterdag 23 maart nemen wij, Vlassak BV en Bouwcenter Budel, deel aan de Cranendonckse Bedrijvendag", zegt het Budelse bedrijf. Tijdens deze dag geven zij een kijkje achter de schermen.

cranendonck24
  / Betaalde content
  • Beeld - Vlassak
Advertentie

Parkeren is mogelijk voor de deur van hun timmerfabriek, gelegen aan 't Inne 8 in Budel. Het programma start bij de ingang van hun werfhal, gelegen aan ‘t Inne 10 in Budel.

Rondleiding en op zoek naar een baan

Wat staat er op de planning? Een rondleiding door de bedrijven: Vlassak Timmerbedrijf, Vlassak Betonbedrijf en Bouwcenter Budel. "Onze collega’s zullen uitleg geven over het proces, de projecten en het materieel. Ook is er informatie beschikbaar over de projecten van Vlassak Aannemingsmaatschappij. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke baan of stage, dan kun je bij onze HR-collega's terecht voor informatie. Zij staan zaterdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over werken bij Vlassak", aldus het bedrijf.

'Dit mag je niet missen'

Er wordt ook gezorgd voor de inwendige mens. Er staat koffie en thee met iets lekkers klaar en er staat een foodtruck op het terrein die gespecialiseerd is in eerlijke en lekkere eierspecialiteiten. Vlassak: "Kortom: dit mag je niet missen! We zijn open van 10.00 tot 14.00 uur en kijken uit naar jullie komst aanstaande zaterdag."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie