Luister
muziek
25 maart 2024 - 11:03
Deel dit artikel:

Projectkoor Experience uit Budel bestaat 20 jaar en viert dat met jubileumconcert

Projectkoor Experience uit Budel, onder leiding van Sylvia Berghs, viert zijn twintigjarige jubileum met een sprankelend concert op 7 april.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

"Dit evenement markeert een mijlpaal in onze muzikale reis en we zijn verheugd om enkele van onze getalenteerde vrienden uit te nodigen die samen met ons zullen optreden", meldt Projectkoor Experience.

Talenten met klinkende namen zoals Lot Engelen, William Wullemsen, Silke van Niel-de Goeij, Erik van den Akker, dansgroep T-Force, Niels de Goeij, blazersensemble EMM, vergezeld van pianiste Marina Lazar, Piet Slenders met zijn accordeon en het combo Johan Saanen en Hans Lambers.

'Onvergetelijke middag'

"Het belooft een onvergetelijke middag te worden vol muzikale verrassingen, waarbij we een breed scala aan genres en stijlen zullen verkennen", aldus het projectkoor. "Met de garantie van het Creativi’T-team zijn we ervan overtuigd dat de bezoekers een mooie en unieke show gaan zien, een totaalbeleving die alle zintuigen zal prikkelen met kwalitatief geluid, mooie belichting en passende visuals."

Tickets en meer informatie

Het concert zal plaatsvinden in Theater De Borgh in Budel. Aanvang van het concert is 14.30 uur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via theaterdeborgh.nl/programma. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het bestuur van Projectkoor Experience via info@experience-budel.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie