Luister
muziek
23 maart 2024 - 20:47
Deel dit artikel:

Ledûb Volleybal Festival pakt uit met 23 artiesten, recordaantal inschrijvingen bijna binnen

Ledûb Volleybal Festival verwelkomt dit jaar 23 artiesten op hun evenement in Budel. Daarnaast gaat het ook erg hard met de inschrijvingen voor het volleybaltoernooi. Het lijkt erop dat er een recordaantal inschrijven zal zijn.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Bart Lijten
Advertentie

Nog een kleine twee maanden te gaan en dan barst het 52ste editie Ledûb Volleybal Festival los op het sportpark in Budel. Zoals ieder jaar staat het weekend volledig in het teken van volleybal, gezelligheid en feest. De line-up is inmiddels bekend en bestaat dit jaar uit maar liefst 23 dj's, bands, acts en zangers, verdeeld over twee grote stages.

Dit is het programma van Ledûb Volleybal Festival 2024 in Budel:

Vrijdag: Royal Beat en Lanterfantje

Op vrijdag zullen de meeste ogen gericht zijn op Royal Beat. De allround feestband speelde al een aantal keer eerder op Ledûb en is dit jaar terug om de hele tent plat te spelen! Verwacht verrassende medleys, van hardstyle tot hardrock. Afsluiter van de avond is DJ-act Lanterfantje. Deze twee DJ's gooien in hoog tempo hitjes, guilty pleasures, urban-zweettracks, dance-beukers en meezingers in de mix.

Zaterdag: Steam Sister en Lampegastuh

Op de tweede dag kan iedereen genieten van de feestband Steam Sister. Deze zes vrouwen weten hoe ze het publiek omver kunnen blazen. In een twee uur durende show komen rock, R&B, 80’s en happy hardcore hits voorbij. Ook DJ-act Lampegastuh is aanwezig dit jaar. In hoog tempo wisselen deze mannen alle soorten muziek af, terwijl de MC het publiek meeneemt van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Zondag: Bonte Carlo

De laatste dag wordt traditioneel knallend afgesloten. Één persoon kan daarbij natuurlijk niet ontbreken: DJ Bonte Carlo! Al jaren zorgt hij ervoor dat op zondag iedereen op de banken staat. Verwacht een flinke dosis energie, gewapend met unieke remixen en een opzwepende draaistijl.

Feest op de velden en camping

Niet alleen op het feestterrein is er muziek te horen, maar ook op de volleybalvelden zelf en op de camping. Drie dagen lang lopen er namelijk gezellige blaaskapellen rond om de mensen te vermaken. Op vrijdag komen De Keienkrakers, op zaterdag Leuk dat ge d'r band en op zondag zijn De Tierepkes op het sportpark te vinden.

Recordaantal inschrijvingen

De organisatie mag zijn handjes dichtknijpen, want het aantal inschrijvingen zit inmiddels boven de 300. Hiermee ligt het record in de 52-jarige geschiedenis van het evenement binnen handbereik. Om dit record te overtreffen, hebben ze nog maar een paar inschrijvingen nodig. Dus heb je zin in een gezellig volleybalweekend op 24, 25 en 26 mei in Budel? Schrijf je team dan in op ledubvolleybalfestival.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie