Luister
muziek
24 maart 2024 - 22:11
Deel dit artikel:

Paasfeest in Budel komt eraan; zonder vuur, maar mét grootse vuurwerkshow

Op zaterdag 30 maart organiseert Jeugdclubs Budel wederom een groot feest rondom Pasen. Het feest op paaszaterdag is inmiddels een traditie die bij veel mensen dikgedrukt in de agenda staat. Dit jaar zonder paasvuur, maar daarvoor in de plaats des te meer vermaak en gezelligheid, belooft de organisatie.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Jeugdclubs Budel
Advertentie

Op het evenemententerrein aan de Voorterdijk in Budel kan iedereen, jong en oud, genieten van livemuziek, entertainment, een drankje, lekker eten en een spectaculaire vuurwerkshow.

Paaseieren zoeken

Het feestterrein is dit jaar vanaf 18.00 uur geopend. Daar zal de paashaas alle kinderen opwachten om vanaf 18.15 uur samen honderden paaseieren te zoeken die verstopt liggen op het terrein. Daarna is er vanaf 18.30 uur volop vermaak voor de kinderen. Van luchtkussens tot lasergamen en van schminkclowns tot zelf marshmallows roosteren. Op het buitenpodium is er muziek van de kinderband ‘Kind of Chaoz’ en komt er een echte goochelaar zijn kunsten laten zien. Er staan dit jaar nog een aantal extra verrassingen op de kinderen te wachten.

Voor de ouders, opa’s, oma’s en alle andere bezoekers is er ook de hele avond vermaak en entertainment. Er kan genoten worden van een lekker drankje en hapje en rond 21.00 uur worden alle bezoekers weer verrast met een spectaculaire vuurwerkshow. Nog grootser dan vorig jaar.

Het feest is daarna nog lang niet voorbij, want in de grote feesttent komt niemand minder dan feestband ‘Zit ‘r dik in’ de tent op zijn kop zetten. De avond wordt afgesloten door de Budelse DJ Jens.

Jeugdclubs Budel

Genoeg ingrediënten om er een grandioos evenement van te maken. Daarom nodigt Jeugdclubs Budel graag iedereen uit om op zaterdag 30 maart naar het Paasfeest te komen. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie