Luister
muziek
18 juli 2020 - 14:57
Deel dit artikel:

Ondernemersupdate Cranendonck: enquête invullen en mobiliteit van Metropoolregio

In deze nieuwsbrief vind je een samenvatting van de ondernemerszaken die ons de afgelopen tijd zijn opgevallen. Ondernemersnieuws, wetswijzigingen en informatie met betrekking tot ondernemersbijeenkomsten en samenwerkingsverbanden. De gemeente Cranendonck biedt je graag de juiste handvatten, zodat jij je helemaal kunt richten op jouw onderneming.

cranendonck24
  / Gemeente Cranendonck
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Bereikbaarheid Cranendonck
Cranendonck heeft behoefte aan een betere multimodale bereikbaarheid die aansluit bij de verduurzaming van het bedrijfsleven. Een verbetering van de bereikbaarheid van de centra, bedrijventerreinen en buitengebied is hierbij nodig. Vraaggericht ontwikkelen is hierbij van belang, waarbij het snel inspelen op de veranderende behoefte in bedrijfshuisvesting centraal staat. Een manier van samenwerken met toekomst!

Optimale vestigingscondities vormen de stevige basis van een goed economisch systeem. Dat beperkt zich niet tot woonfaciliteiten, zorg en onderwijs maar vooral de bereikbaarheid. Cranendonck is een bedrijvige gemeente, dat blijkt uit het aantal bedrijven dat gevestigd is in de centra, bedrijventerreinen en het buitengebied. Ontwikkelingen gaan snel, zeker in deze economische tijd! De vragen waar bedrijven mee worstelen zijn veranderd. Bedrijfshuisvesting is één van deze vragen.

Enquête invullen
Vanuit ondernemers is naar voren gekomen dat er behoefte is om de bereikbaarheid van de bedrijventerreinen, centra en buitengebied in Cranendonck te verbeteren. We willen deze behoefte graag nader onderzoeken. Daarom hebben wij een enquête opgezet waarin we middels een aantal vragen willen weten of er behoefte is aan maatregelen om de bereikbaarheid van Cranendonck te verbeteren.

Jouw deelname wordt zeer gewaardeerd! Het invullen is anoniem en neemt maximaal 5 minuten in beslag. Vul de enquête in..

Thema Mobiliteit van de Metropoolregio Eindhoven
Om de bereikbaarheid van de regio te verbeteren wordt op lokaal, subregionaal, regionaal, provinciaal en landelijk niveau gewerkt aan mobiliteit. Een belangrijk aandachtspunt in het thema mobiliteit van de Metropoolregio Eindhoven is daarom om alle informatie samen te brengen, met elkaar te delen en te zorgen dat de regio goed vertegenwoordigd wordt op de verschillende niveaus. Verder is in 2020 gestart met het opstellen van een Regionale mobiliteitsagenda en Regionaal uitvoeringsprogramma en met het opstellen van een Streefbeeld mobiliteit.

Het doel met het thema mobiliteit is het verbinden, slimmer gebruiken en verbeteren van de mobiliteitsnetwerken. ‘Verbeteren’ betreft niet alleen de bereikbaarheid, maar ook het aanpakken van de negatieve effecten van mobiliteit, zoals geluidsoverlast, energieverbruik, luchtverontreiniging, ongevallen, ruimtebeslag en files. Lees verder..

Altijd mobiel. Vandaag nog Amberen?
Wat is handiger? Het bezit van een auto of een auto die voor je klaarstaat als je hem nodig hebt? Wat telt, is dat jij kunt rijden. Precies wanneer jij dat wilt. Meer informatie..

Subsidieregelingen voor ondernemers
Op onze websitepagina is meer informatie te vinden over interessante subsidieregelingen voor ondernemers, passend bij deze Coronatijd.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie