Luister
muziek
26 juli 2020 - 17:30
Deel dit artikel:

Vrijwilligerspenning voor Arnold Jansen voor verdiensten bij Tennisclub Maarheeze

Arnold Jansen heeft zondag uit handen van wethouder Frits van der Wiel de vrijwilligerspenning van de gemeente Cranendonck ontvangen. Hij krijgt deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor Tennisclub Maarheeze (TCM).

cranendonck24
  / -
  • Beeld - Riky Rutten
Advertentie

Opgeteld 16 jaar was de heer Jansen onbetaald vrijwilliger en penningmeester van Tennisclub Maarheeze. Daarnaast was hij ook actief betrokken bij diverse commissies van de club.

Als penningmeester en lid van het dagelijks bestuur was de heer Jansen onder andere verantwoordelijk voor contributies, betalingen, subsidies en het opstellen van de begroting. Mede dankzij hem zijn diverse vernieuwingen aan de accommodatie financieel in goede banen geleid. Onder meer de transitie van gravel- naar kunstgrasbanen, de vernieuwing van (baan)verlichting en recentelijk nog de aanleg van drie nieuwe banen.

Zijn langdurige belangeloze inzet is voor de burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan Arnold Jansen de vrijwilligerspenning van de gemeente Cranendonck toe te kennen.

Waardering
De vrijwilligerspenning wordt toegekend als blijk van waardering aan personen die bijzondere initiatieven of activiteiten hebben ontplooid voor de Cranendonckse samenleving. Initiatieven die uitstijgen boven de reguliere verenigingsactiviteiten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie