Luister
muziek
27 oktober 2020 - 06:04
Deel dit artikel:

Commissievergadering 3 november niet toegankelijk voor publiek, maar live te volgen

Op dinsdag 3 november vindt er een commissievergadering plaats van gemeente Cranendonck. Deze vergadering start om 19.30 uur in het gemeentehuis in Budel. Het is niet toegankelijk voor publiek, maar het is te volgen via de livestream.

cranendonck24
  / Gemeente Cranendonck
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

In de raadsvergadering besluit de raad over voorstellen van het college. Om tot een goed besluit te komen of om op de hoogte te blijven van lopende zaken, is er twee weken voor de raadsvergadering een vergadering van de adviescommissie. Tijdens deze commissievergadering verzamelen de raadsleden informatie en kunnen zij een standpunt meedelen.

Aanmelden en meepraten
Door de landelijke maatregelen vanwege de coronacrisis, is de vergadering niet toegankelijk voor publiek. Inwoners en vertegenwoordigers van verenigingen en instellingen kunnen worden uitgenodigd of zich aanmelden om mee te praten tijdens de bespreking van een onderwerp in de vergadering van de adviescommissie. Aanmelden kan tot 24 uur voor het begin van de vergadering. Voor meer informatie of om je aan te melden voor het meepraten tijdens de vergadering, neem je contact op met de griffier Peer-Jan Bemelmans via p.bemelmans@cranendonck.nl of 0495 431 134.

Livestream
De agenda en de stukken zijn te raadplegen via het Raadsinformatiesysteem: www.cranendonck.nl/raadsinformatie. Voor alle bestemmingsplannen kijk je op ruimtelijkeplannen.nl. De vergadering is live te volgen via www.cranendonck.nl/webcast.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie