Luister
muziek
27 maart 2021 - 22:03
Deel dit artikel:

'Cranendonck verduurzaamt massaal', subsidie is op

Huiseigenaren in Cranendonck hebben een tijd terug een brief ontvangen met een waardebon van 70 euro. Van deze actie is dankbaar gebruik gemaakt en inmiddels is het beschikbare subsidiegeld op.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

De bon kon worden uitgegeven aan energiebesparende producten, zoals waterbesparende douchekoppen en LED-lampen. Ook voor grotere ingrepen aan huis zoals zonnepanelen, dubbele beglazing en een slimme thermostaat kon de waardebon worden ingezet.

In totaal zijn er 2458 waardebonnen verzilverd. Gezamenlijk besparen we hiermee 430 ton CO2. Ter vergelijking: dat is evenveel CO2 als de uitstoot van het elektriciteitsverbruik van 300 huishoudens.

Wil je je huis ingrijpender verduurzamen, dan kun je je als woningeigenaar nog tot 30 maart vrijblijvend inschrijven voor de gezamenlijke inkoopactie voor vloerisolatie, zonnepanelen, spouwmuurisolatie, Hr++-glas en het inregelen van je CV-ketel. Door samen in te kopen, besparen we allemaal op de aanschafprijs. Bij twee of meer isolatiemaatregelen kun je ook subsidie krijgen. Inschrijven kan op winstuitjewoning.nl/cranendonck.

Meer informatie
Heb je vragen over deze actie, dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Winst uit je Woning door te bellen naar 023-5836936.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie