Luister
muziek
2 april 2021 - 16:15
Deel dit artikel:

Hier kun jij je mening geven over herinrichting van centrum Budel

De herinrichting van het centrum van Budel gaat nu dan echt van start. De gemeente hoort graag wat jouw mening is over het projectgebied. Daarom kun je een enquête online invullen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Dat doe je via DEZE SITE. Sinds vandaag is die live. Jens l Ingenieurs & Adviseurs werkt het ontwerp daarna uit. Je kunt je ook aanmelden voor de klankbordgroep. De gemeente nodigt je dan uit voor werksessies.

Het plan
Een aangenaam en groen verblijfskarakter met voldoende ruimte voor parkeerplaatsen en waterberging; dat is het doel voor het centrum van Budel. De gemeente gaat namelijk aan de slag met het opnieuw inrichten van het centrumgebied. “Dit is nodig om het centrum toekomstbesteding te maken, bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, parkeren en verblijven”, aldus wethouder Frans Kuppens. “Het komende half jaar gaan we werken aan een ontwerp waarbij inwoners, bezoekers en ondernemers van het centrum in Budel actief worden betrokken.”

In juli 2020 nam de gemeenteraad het raadsvoorstel over de herinrichting Centrum Budel aan. Daarna is er een aanbesteding opgestart en doorlopen. De aanbesteding werd gewonnen door het civieltechnisch bureau Jens Ingenieurs en Adviseurs. Dit bureau is inmiddels begonnen met de projectvoorbereiding.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie