Luister
Live
17 mei 2021 - 09:19
Deel dit artikel:

Dit zijn de nieuwe vrijwilligersvacatures in Cranendonck in mei

Er staan weer tal van mooie vrijwilligersvacatures open in gemeente Cranendonck. Cordaad Welzijn heeft ze op een rijtje gezet en je ziet ze hieronder.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

De Vrijwilligerscentrale Cranendonck is onderdeel van Cordaad Welzijn en ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties bij hun werk. In dit maandelijks overzicht vindt u een selectie van de vrijwilligersvacatures die er zijn in Cranendonck.

Boekstartdag Budel Zaterdag 19 juni 2021
Op zaterdag 19 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor het eerst een landelijke BoekStartdag. Een dag waarop bibliotheken jonge gezinnen met baby’s en peuters verwelkomen in de Bibliotheek en verrassen met leuke activiteiten. Deze ochtend in de bibliotheek is het meest geschikt voor jonge kinderen tussen de 0 en 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is tijdens deze ochtend ook mogelijk om je kindje gratis lid te maken van de bibliotheek. Kom gerust langs tussen 09.30 en 12.00 uur, aanmelden is niet nodig.

Wandelpraatmaatje gezocht
Ik ben een alleenstaande vrouw van 50 jaar uit Cranendonck en ik ben chronisch vermoeid. Dat heeft tot gevolg dat ik weinig energie heb. Maar ik wil wel graag naar buiten, van het mooie weer genieten en van de mooie omgeving van Cranendonck. Ik ben daarvoor op zoek naar een wandelmaatje die mij stimuleert om mee naar buiten te gaan, een stukje te wandelen en om gezellig met elkaar te praten. Het is wel belangrijk dat iemand die met mij gaat wandelen snapt dat ik echt mijn conditie nog moet opbouwen en dat ik dus niet meteen de eerste keer al heel ver kan wandelen. Dat zullen we echt samen moeten opbouwen.

Ondersteunen bij de dagbesteding bij De Klimroos
Ondersteunen bij verschillende activiteiten op de dagbesteding van De Klimroos. Vindt u het leuk om met onze senioren creatief bezig te zijn, een spelletje te doen of gewoon lekker te kletsen? Dan nodigen wij u van harte uit om te reageren.

Meer informatie over deze vacatures is te vinden op goedbezigcranendonck.nu
Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn
Spreekuur op maandag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur op Dr. Ant. Mathijsenstraat 15, Budel. Telefonisch bereikbaar via 0495-592557

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug