Luister
muziek
26 november 2021 - 05:59
Deel dit artikel:

Jordy Drieman wederom lijsttrekker VVD Cranendonck

Jordy Drieman is wederom gekozen tot lijsttrekker van de VVD Cranendonck voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. De Cranendonckse liberalen hielden onlangs een digitale ledenvergadering. Daarin spraken zij zich unaniem uit voor het benoemen van de lijsttrekker.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - VVD Cranendonck
Advertentie

De VVD Cranendonck heeft in 2018 een duidelijk visie neergezet: een sterk lokaal liberaal geluid met vele nieuwe gezichten, met een brede vertegenwoordiging van jong tot oud waar inhoud, ervaring en nieuwe ideeën centraal staan. Drieman geeft aan: “Destijds kozen we voor vernieuwing en daar zijn we nog iedere dag mee bezig. Met nieuwe enthousiaste VVD’ers hebben we de afgelopen vier jaar gewerkt aan een stabiel en solide liberaal geluid in Cranendonck.”

Willem Swinkels en Marina Liebregts

Raadslid Willem Swinkels en commissielid Marina Liebregts vormen de nummers 2 en 3 van de lijst en nemen hun ervaring mee naar de volgende raadsperiode. Marcel Lemmen is terug te vinden op plaats 5 en is de wethouderskandidaat van de lokale VVD. “Ondertussen hebben zich ook veel nieuwe VVD’ers aangesloten met nieuwe ideeën voor Cranendonck. En onze lijst weerspiegelt een mooie vertegenwoordiging van de kernen van Cranendonck. Onze liberale visie krijgt dus nog meer lokale gezichten en dat is goed nieuws.”

Liberale stempel drukken

Als jongste fractie van de Cranendonckse gemeenteraad en vanuit het college van B&W heeft VVD Cranendonck de afgelopen periode ontzettend veel bereikt. “Op het gebied van wonen, sport, gemeentelijke financiën en sociaal domein hebben we als lokale VVD echt onze liberale stempel weten te drukken", stelt Drieman. "Daarop willen we in de volgende periode doorpakken. Daarom zullen we ons nog nadrukkelijker gaan richten op de thema’s die spelen in onze zes kernen. We zijn enthousiast en we zijn nog lang niet klaar. Sterker nog, we komen net uit de startblokken.”

Drieman zet zich al sinds 2010 in voor de lokale VVD. Eerst al commissielid, daarna als raadslid en sinds 2018 als fractieleider. In de komende dagen zal de VVD Cranendonck de gehele kandidatenlijst bekendmaken.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie