Luister
muziek
13 mei 2024 - 22:12
Deel dit artikel:

‘Verboden te lachen’ bij jeugdvoorstelling in Theater De Borgh

Bij een jeugdtheatervoorstelling in De Borgh in Budel is het ‘verboden te lachen’. Het gaat om een humoristische voorstelling over geluk, vriendschap en het vinden van plezier.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Het verhaal van de voorstelling is als volgt: Teun en Bo wonen naast elkaar. Ze zijn buren. Onaardige, chagrijnige en koppige buren. Ze wonen in een dorp waar niet gelachen mag worden. Lachen is verboden.

Omdat ze niet mogen lachen, doen Teun en Bo nooit leuke dingen. Ze hebben geen feestjes, spelen geen spelletjes en doen absoluut geen dansjes. In plaats daarvan doen ze alleen maar dingen die ze niet leuk vinden, want stel je voor dat er iemand moet lachen. Wat zou er dan gebeuren? Zullen Bo en Teun erachter komen? En lukt het jou om de hele voorstelling niet te lachen?

Zou jij dat kunnen? Nooit lachen? Kom erachter tijdens deze, stiekem toch wel grappige, voorstelling in Theater De Borgh op woensdagmiddag 22 mei.

'Lach niet' is een humoristische voorstelling over geluk, vriendschap en het vinden van plezier. Een voorstelling vol grappige teksten, beweging en interactie. De voorstelling start om 14.30 uur en is leuk voor jong en oud. Kaartjes zijn te koop via theaterdeborgh.nl of direct aan de balie van Theater de Borgh.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie