Luister
muziek
24 Mei 2024 16:01
Deel dit artikel:

Vroege en drukke avondspits door regenachtig weer

Het regenachtige weer zorgt ervoor dat de avondspits vrijdag vroeg op gang is gekomen. Dat meldt de ANWB. Vooral op de A2 rondom Den Bosch is het aanschuiven voor automobilisten. Een kapotte auto zorgt daar voor een halfuur vertraging in de richting van Utrecht.

Omroep Brabant
  / / Redactie
Advertentie

Ook op de A16 vanaf de Belgische grens naar knooppunt Galder moeten weggebruikers rekening houden met een langere reistijd. Rond halfvier was de vertraging daar een half uur, meldt de ANWB. Verder is het druk op de A27 en de A59 rondom knooppunt Hooipolder. Op de A59 is de extra reistijd daar in beide richtingen een kwartier. Ook rond Eindhoven, en op de A2 naar Weert, staat een forse file aan beide kanten.

De regen zorgt in het hele land voor drukte op de weg. Rond kwart voor vier ’s middags telde de ANWB op A- en N-wegen al ruim honderd files met een totale lengte van meer dan 750 kilometer.

Het blijft vrijdagmiddag en aan het begin van de avond regenachtig weer. Het KNMI verwacht dat er de komende uren veel neerslag in korte tijd kan vallen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie