muziek
09 Juni 2024 15:27
Deel dit artikel:

Sv Budel wint weer en gaat finale om promotie spelen

Het is sv Budel gelukt om de finale van de nacompetitie te bereiken. Zondag versloegen ze de Venlosche Boys in de halve finale (6-2).

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Sv Budel

Na 27 minuten spelen werd de ban gebroken door sv Budel tegen de Venlosche Boys. Koen Vos opende de score op een volgepakt sportpark in Budel. Tal van mensen kwamen in het oranje naar de wedstrijd kijken. In de 41ste minuut werd het 2-0. Youri Bogers werkte de bal ditmaal in het net.

Vlak na rust, komen de Venlosche Boys direct terug in de wedstrijd. In minuut 48 wordt het 2-1. Maar niet veel later, in de 60ste minuut, komt sv Budel op 3-1 door een doelpunt van Stef van der Kruijs.

Tien minuten later loopt sv Budel echt uit op hun tegenstander als het 4-1 wordt. Na een prachtige aanval geeft Jasper Beerten de assist, waarna opnieuw Youri Bogers scoort. Later liep de score nog uit tot 6-2 voor de Bulanders met opnieuw goals van Bogers en Vos.

Mocht het sv Budel lukken om ook de finale te winnen, dan promoveren ze naar de 2de klasse. Die finale staat aanstaande zondag op het programma.