Luister
muziek
12 Juni 2024 10:19
Deel dit artikel:

Landelijke primeur voor Maarheeze: imitator Ricardo Ras speelt allereerste voorstelling

Maarheeze heeft een landelijke primeur: meesterimitator Ricardo Ras speelt de allereerste try-out van zijn cabaretvoorstelling 'De 101 Man Show' in De Smeltkroes. Op zaterdag 5 oktober kan het publiek uit de regio genieten van bizarre imitaties en smaakvolle anekdotes van deze ras-entertainer.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

In 2021 werd Ricardo landelijk bekend toen hij met een imitatie van Robert ten Brink het RTL 4-programma De Casting Kantine won. Onderaan dit artikel zie je een video daarover.
Hij werd uitgeroepen tot beste imitatietalent van Nederland en kreeg een plek in De TV Kantine. Op social media trakteert hij zijn duizenden fans op zijn vele heerlijke imitaties. Daarnaast is hij met zijn imitaties wekelijks te horen in De 538 Ochtendshow.

Leven als ADHD'er

In ‘De 101 Man Show’ vertelt Ricardo Ras over zijn struggles met een druk en chaotisch leven als ADHD’er. Een show vol hilarische en herkenbare situaties waarin de ogenschijnlijke succesvolle perfectionist zijn eigen façade omver duwt en zijn publiek wijst op het spoor van vernieling dat eraan vooraf is gegaan. Tussen de vermakelijke anekdotes door transformeert Ricardo zich van de ene naar de andere bekende Nederlander.

Ricardo Ras bezocht zelf ooit De Smeltkroes

Ras heeft bewust gekozen voor De Smeltkroes. "Ik heb hier ooit zelf een voorstelling bezocht en ik vond de sfeer zo gemoedelijk. Ook collega Roué Verveer komt hier graag. Toen ik contact opnam met beheerder Jeroen Veldkamp, snapte ik waarom. Het zijn bevlogen ondernemers en ze willen er echt iets moois van maken. We waren er snel over uit: de eerste try-out komt in Maarheeze."

Jeroen Veldkamp vertelt: "We zijn trots dat Ricardo zijn eerste try-out aan onze gastvrijheid toevertrouwt. We gaan er daarom ook een feest van maken." Na afloop van de try-out is er een after-party met dj. "Een compleet avondje uit in Maarheeze."

Tickets voor Ricardo Ras kopen

De Try-out van Ricardo Ras zijn 'De 101 Man Show' is op zaterdag 5 oktober 2024 om 20.00 uur in De Smeltkroes Maarheeze. Kaarten kosten 17,50 euro (exclusief boekingskosten) en zijn te bestellen op ricardoras.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie