Luister
muziek
17 Juni 2024 11:07
Deel dit artikel:

Nóg een extra voorstelling van 'Toen het donker was' door 'enorme vraag'

Vanwege 'enorme vraag' komt er nóg een extra voorstelling van het openluchttheaterspel 'Toen het donker was'. Dit wordt al de vijfde show.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

De reserveringslijst van 'Toen het donker was' is inmiddels gesloten. Er zijn meer dan 460 reserveringen ontvangen. Het maximumaantal plaatsen was 476, waardoor de organisatie heeft kunnen besluiten om nog een extra voorstelling in te lassen.

Deze vindt plaats op een bijzondere datum; donderdag 5 september. Dit is dan exact tachtig jaar na de bekende 'Dolle Dinsdag'. Dit is de dag waarop zes jonge verzetsstrijders in Budel-Dorplein werden vermoord door de Duitse bezetter, nadat zij eerder op die dag een trein nabij de zinkfabriek in Budel-Dorplein hadden laten ontsporen. De speeldata zijn nu van donderdag 5 september tot en met maandag 9 september.

Degenen die zich via de online reserveringslijst hebben aangemeld, krijgen bericht dat zij de gereserveerde entreekaarten maandagavond 24 juni tussen 19.30 en 21.30 uur kunnen afhalen in de foyer van De Borgh in Budel. Niet-afgehaalde kaarten gaan alsnog in de publieke verkoop.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie