Luister
muziek
26 Juli 2024 12:05
Deel dit artikel:

Luister hier: Bonte Carlo werkt samen met Jan Smit aan remix

Zou je een remix willen maken van de 3JS, Jan Smit, in samenwerking met Jeffrey Parmentier? "Dat vroeg ik dus", onthult Jan Smit in een video met Bonte Carlo. Hieronder beluister je het originele nummer.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Jan Smit
Advertentie

En HIER is de remix van Bonte Carlo te beluisteren.

Het is niet voor het eerst dat dj Carlo Rooijakkers uit Budel samenwerkt met Jan Smit. Het was de Volendamse volkszanger die bij Rooijakkers uitkwam om een remix te maken van een splinternieuw nummer van hem en de 3JS. "Ik kon ook niet anders, want na het succes van 'Zolang Je Bij Me Bent' - die andere remix die Carlo heeft gemaakt - dacht ik: wie kan dit nou het beste doen? Hier staat ie in levende lijve", zegt Jan als wijzend naar Carlo in een online video.

'Holiday remix'

Jan Smit: "Wij hebben een holiday remix gemaakt van '(Die Man Is) Verliefd'. Het eindresultaat heb ik de hele dag in mijn hoofd", zegt de zanger in de video. "Het vakantiegevoel", vult Carlo aan. "Het goede nieuws is: het nummer komt sneller dan je denkt."

Hieronder beluister je de originele versie van '(Die Man Is) Verliefd' van Jan Smit en de 3JS. Voor de remix werkt Bonte Carlo samen met Jeffrey Parmentier, die op podia indruk maakt met een trompet.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie