Luister
muziek
16 Augustus 2024 16:21
Deel dit artikel:

Leeghalen van drugslab in Maarheeze ‘duurt nog wel even’, persoon verhoord maar geen aanhoudingen

Het duurt nog wel even voordat het drugslab in een bedrijfspand in Maarheeze is leeggeruimd. Dat laat de politie weten aan Cranendonck24. Ondertussen is er wel één persoon verhoord.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

In een pand op bedrijventerrein het Rondven in Maarheeze is vrijdagmiddag een drugslab aangetroffen. Het gaat om een productielocatie voor synthetische drugs. Deze zat in een bedrijfspand aan het Rondven. In het lab werd de drugs MDMA geproduceerd.

De Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie trof het drugslab aan, dat nog in productie was. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. Wel is er een aanwezig verhoord. De Forensische Opsporing en Landelijke Faciliteit Ontmantelen van de politie komen in actie om het lab te ontmantelen en te onderzoeken.

Het is nu nog lastig te zeggen wat de omvang van het drugslab is. Deze zat weggestopt in een ruimte achter de loods, achter een aantal pallets. Deze loods moet eerst leeg zijn voordat de instanties verder kunnen gaan ontmantelen. Dat zal zaterdag gaan gebeuren.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie