Luister
muziek
20 Augustus 2024 22:14
Deel dit artikel:

AK de Smeltkroes presenteert nieuw theaterseizoen op Picknick bij de Baronie

AK De Smeltkroes presenteert hun nieuwe theaterseizoen bij het evenement Picknick bij de Baronie in Soerendonk.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Nu de vakantieperiode voorbij is, dient het theaterseizoen zich weer aan. De voorverkoop startte weliswaar al begin juni, maar met een beter zicht op de agenda komt ook de mogelijkheid om avondjes-uit in te plannen. AK de Smeltkroes is daarom op 31 augustus aanwezig bij 'Picknick bij de Baronie' om het theaterseizoen ’24-’25 te presenteren.

Nazomeren bij het kasteeltje

In de tuin van kasteeltje Cranendonck wordt een picknick georganiseerd waar vanzelfsprekend diverse lekker hapjes en drankjes geserveerd zullen worden, maar waar ook Nol Havens, bekend van VOF de Kunst, zal optreden. Daarnaast geven ook de Brabantse singer-songwriter Ruud van den Boogaard en Machiel Scholten (Budelse frontman van de band Rum for Breakfast) acte de présence. Een omgeving kortom, waarin AK de Smeltkroes zich prima thuisvoelt – reden genoeg om één van de daar aanwezige kraampjes te gaan bemensen! De picknick start om 12:00 u.

Medio september start van het seizoen

Twee weken later, op zaterdag 14 september dus, is de daadwerkelijke kick-off van het seizoen. Geopend wordt dan met “Comedynight” van het stand-up comedians collectief Comedytunes. In de maanden daarna volgend nog Chris Verlaan, Max van den Burg en Marlon Kicken. Het muzikale intermezzo in het programma komt van The 70’s Unplugged.

In de maanden december, januari en februari wordt het seizoen onderbroken in verband met de feestdagen en carnaval, maar medio maart pakken we de draad weer op met de band Ocobar, cabaretier Roel C. Verburg, Peter Lusse, en het duo Maartje & Kine. Leuk extraatje: een theatercollege van striptekenaar Robert van der Kroft (van o.a. Sjors & Sjimmie) over de ontwikkeling van het stripverhaal. Álle reden dus om je bij de kraam van AK de Smelktroes welkom te heten en te kijken ‘wat er van je gading is’!

Kaartverkoop ter plekke én online

Vanzelfsprekend kun je ter plekke je keuze maken, maar neem zaterdag gerust een brochure mee om het een en ander nog eens rustig door te nemen. Alle informatie over de voorstellingen is vanzelfsprekend ook online beschikbaar via akdesmeltkroes.nl, waar je eveneens losse kaarten kunt bestellen of een abonnement kunt afsluiten.

Een abonnement voor het nieuwe seizoen sluit je eenvoudig af, door gelijktijdig kaarten te kopen voor vijf voorstellingen of meer. Je krijgt dan direct 10 procent abonnementskorting op het totale aanschafbedrag. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voor een ‘klein’ abonnement van tenminste drie voorstellingen te kiezen, je korting is dan 5 procent. Ook kun je online Theaterbonnen kopen om voorstellingen naar keuze cadeau te doen: maatwerk gegarandeerd en een origineel avondje uit - gewoon in je eigen woonplaats!

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie