Luister
muziek
25 Augustus 2024 15:06
Deel dit artikel:

José haar dierbare fiets is gestolen in Budel: 'Ik heb er twee jaar voor gespaard'

José uit Budel is wanhopig op zoek naar haar gestolen fiets, die ontvreemd is bij de bushalte aan de Burgemeester Van Houtstraat. De elektrische Gazelle heeft niet alleen materiële waarde, maar ook een emotionele betekenis voor José, die er twee jaar voor heeft gespaard.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

José vertelt dat ze de fiets vorig jaar heeft aangeschaft na een uitje naar Schiermonnikoog, een cadeau van haar kinderen ter ere van haar 35-jarige huwelijksjubileum. “Op Schiermonnikoog zijn auto’s niet toegestaan, dus huurden we elektrische fietsen", zegt José. “Ik heb last van artrose in mijn knie en het dagelijkse fietsen daar verlichtte de pijn aanzienlijk. Toen wist ik dat ik zo'n fiets ook thuis wilde hebben.”

LEES OOK: In beeld: Kermis in Budel is losgebarsten

In mei 2023 besloot José om een tweedehands Gazelle te kopen, een fiets die eerder op het eiland was gebruikt voor verhuur. “Met ons spaarpotje heb ik een twee jaar oude elektrische fiets gekocht voor 1.000 euro."

Afgelopen vrijdag werd die waardevolle investering echter gestolen. Dankzij een Apple-tracker die aan de fiets is bevestigd, kon José de locatie van de fiets volgen. De tracker geeft aan dat de fiets zich momenteel in Bocholt bevindt, op de Snelle Windestraat. José is van plan om persoonlijk te gaan kijken in de hoop dat de fiets nog steeds daar is en dat de batterij van de tracker niet leeg is of dat de dieven de tracker niet hebben ontdekt.

Iedereen die informatie heeft over de gestolen fiets wordt verzocht om contact op te nemen. Dat kan via een mail aan info@cranendonck24.nl. José hoopt dat haar verhaal leidt tot de terugkeer van haar dierbare fiets.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie