Luister
muziek
17 September 2024 07:59
Deel dit artikel:

Man (57) die dood werd gevonden in Maarheeze mogelijk gedood in parenclub

De man uit het Belgische Maaseik die vorige week dood werd gevonden in een auto in Maarheeze, is daarvoor mogelijk vermoord in een parenclub. Vervolgens zou hij zijn achtergelaten in de wagen die zaterdag werd gevonden in het buitengebied in Maarheeze, aan de Fazantlaan. Verschillende Belgische media melden dit dinsdagmorgen.

Omroep Brabant
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

De man maakte er geen geheim van dat hij een bezoeker was van Club 7Sins in Maaseik. Bij deze parenclub deden rechercheurs maandag urenlang onderzoek. Volgens het Vlaamse P-Magazine zijn meerdere mensen meegenomen voor verhoor. De Nederlandse en Belgische politie houden vooralsnog de lippen stijf op elkaar. Waarom de man om het leven is gebracht en door wie, is dus nog onduidelijk.

Volgens zijn sociale media had het slachtoffer afgelopen vrijdag nog een bezoek gebracht aan de parenclub. Een dag later werd hij, gewikkeld in plastic, gevonden in zijn eigen auto in Maarheeze.

Belgische media weten verder te melden dat de man van Nederlandse afkomst is en al jaren met zijn gezin in België woont. Hij laat een vrouw, dochter en zoon achter. 

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie