Luister
muziek
18 September 2024 14:47
Deel dit artikel:

'Uitbaters parenclub aangehouden in zaak vermoorde Bert (57)'

Een man van 51 en een vrouw van 33 zijn aangehouden in het onderzoek naar de moord op de 57-jarige Bert uit het Belgische Maaseik. Dit heeft justitie in België woensdag bekendgemaakt. Bert werd eind vorige week dood gevonden in Maarheeze. Volgens de Gazet van Antwerpen zijn de nu aangehouden verdachten de uitbaters van parenclub 7Sins in Maaseik. Een woordvoerder van justitie wil dit niet bevestigen.

Omroep Brabant
  / Hans Janssen
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Bert zou in de parenclub om het leven zijn gebracht. Hij bracht geregeld een bezoek aan 7Sins. De man werd afgelopen zaterdag dood gevonden in zijn auto die in Maarheeze was achtergelaten.

LEES OOK: Verlaten auto vol troep staat maanden geparkeerd in Budel

De moord heeft zich wellicht in de relationele context afgespeeld, zo meldt de Belgische krant. De woordvoerder van Justitie wil hierop niet ingaan. Ze bevestigt wel dat de twee verdachten vrijdag voor de raadkamer in Tongeren moeten verschijnen.

Bert was een frequent bezoeker van de parenclub. Zijn levenloze lichaam werd, gewikkeld in plastic, gevonden in zijn auto. Deze wagen stond in het buitengebied van Maarheeze, aan de Fazantlaan.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie