Luister
muziek
02 Oktober 2024 08:45
Deel dit artikel:

Brabant Alert waarschuwt inwoners over incidenten, rampen en crises

De website BrabantAlert.nl informeert je vanaf 1 oktober bij grote incidenten, rampen en crises in de gemeenten in Oost-Brabant. En het geeft informatie over hoe je jezelf beter kunt voorbereiden op rampen, crises en risico’s.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Rico Vogels (archief)
Advertentie

Is er een incident bij je in de buurt? Hoor je veel sirenes en wil je weten wat er aan de hand is? Bij grote incidenten, rampen en crisis komt er een melding op de homepagina van BrabantAlert.nl. In de melding lees je wat er aan de hand is en wat je zelf kunt doen. In de melding wordt regelmatig nieuwe informatie toegevoegd als de situatie verandert. Ook als er een NL-alert uitgaat, lees je op BrabantAlert.nl meer informatie.

Wil je je voorbereiden op een risico, bijvoorbeeld een heftige storm of de uitval van elektriciteit of een ramp of crisis? Ook dan kun je terecht op BrabantAlert.nl. Hier vind je informatie over hoe je je voor kunt bereiden en wat de overheid doet.

Wie zit er achter deze website?

Brabant Alert is een initiatief van de Veiligheidsregio’s Brabant-Noord, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, de brandweer, de GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio) en alle gemeenten in Oost-Brabant. De website is bedoeld voor de inwoners, bedrijven en instellingen en de media in deze veiligheidsregio’s.

Uiteraard is al het 112-nieuws ook gewoon te volgen via Cranendonck24.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie