muziek
08 Oktober 2024 15:29
Deel dit artikel:

VV Maarheeze geeft voorsprong uit handen tegen koploper

VV Maarheeze stond zondag met 2-0 voor tegen koploper SPV uit Vlierden, maar gaf dat in de tweede helft weg. Meer dan een gelijkspel zat er zodoende niet in.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Hennie Roosen

Afgelopen zondag kwam koploper SPV op bezoek op sportpark De Romrijten in Maarheeze. VV Maarheeze is in de eerste helft de bovenliggende partij. Na enkele kansen over en weer, drukt de thuisploeg de tegenstander steeds verder terug op de eigen helft.

In de 22ste minuut stuurt Remy Verhoeven Cas Baudoin in de diepte en met een fraai schot, verdwijnt de bal via de binnenkant van de paal in het net: 1-0. Niet veel later komt zelfs de 2-0 op het scorebord, met een wonderschoon doelpunt van Joep Perrenet. VV Maarheeze krijgt ook nog kleine kansen om de score op te voeren voor de rust maar het blijft bij 2-0.

Na de pauze zijn de rollen omgedraaid. SPV komt steeds beter in de wedstrijd, waardoor VV Maarheeze naar achter wordt gedrukt. In de 55ste minuut krijgt SPV een vrije trap. De bal belandt in de muur van VV Maarheeze en via deze kluts komt de bal bij de vrij staande Dirk Hoek van SPV terecht. Voor hem is het een koud kunstje om de bal in het doel te werken voor de 2-1.

Jordy van Zon komt vervolgens in de ploeg voor Braiem Verhoeven. De wedstrijd komt door deze wissel weer meer in evenwicht. Beide teams krijgen wel een aantal kleine kansen om te scoren.

In de laatste minuten gaat SPV alles of niks spelen. Na 87 minuten komt de bal via het middenveld bij Bram Rijnders van SPV terecht. Hij ziet keeper Jarno Nijssen van VV Maarheeze iets te ver voor zijn goal staan en met een bekeken lob maakt hij er 2-2 van.

VV Maarheeze probeert het tij nog wel te keren, maar er wordt niet meer gescoord. Na een aantal minuten blessuretijd blaast scheidsrechter Van Helden af. Eindstand: 2-2.

Volgende week gaat VV Maarheeze naar Stramproy voor de wedstrijd tegen Brevendia. De aftrap is om 14.00 uur.