Luister
muziek
20 Oktober 2024 11:10
Deel dit artikel:

Hardlopen voor beginners in Budel-Schoot: ‘Beter dan op de bank hangen’

Voor iedereen die gezond en fit de herfstmaanden wil doorkomen, is er goed nieuws. In Budel-Schoot start een beginnersgroepje voor hardlopers. “In plaats van op de bank te hangen, ontmoet je andere enthousiaste hardlopers en maak je je avonden gezelliger”, aldus de organisatoren van de Hoortrunners.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Het beginnersgroepje start op dinsdag 29 oktober om 18.45 uur bij De Reinder in Budel-Schoot. Dit wordt georganiseerd door de Hoortrunners. Zij zeggen: “In plaats van op de bank te hangen, ontmoet je andere enthousiaste hardlopers en maak je je avonden gezelliger. Dus pak deze kans om fysiek en mentaal sterker te worden, gezamenlijk te trainen voor een doel en calorieën te verbranden. De trainingen zijn laagdrempelig en iedereen kan meedoen.”

In de wintertijd trainen de Hoortrunners iedere dinsdag en donderdag van 18.45 tot 20.00 uur en op zaterdag om 09.00 uur vanaf De Reinder in Budel-Schoot. “Wij doen niet aan contributie, de trainingen zijn altijd gratis.” Aanmelden kan via joan.dalessandro@hotmail.com.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie