2 mei 2020 - 15:36
Deel dit artikel:

Biebleden kunnen weer fysieke boeken lenen in Budel en Maarheeze door een verrassingstas

Bibliotheek De Kempen vindt het belangrijk dat mensen blijven lezen én leden toch volop kunnen genieten van boeken. Daarom is het sinds deze maand mogelijk om via een online formulier een verrassingstas met vier boeken aan te vragen.

cranendonck24 • Beeld - Pixabay

Sinds 16 maart zijn alle vestigingen van Bibliotheek De Kempen gesloten. Zo ook die in Budel en Maarheeze. Naar aanleiding van de persconferentie op 21 april is de bieb genoodzaakt de deuren gesloten te houden tot en met dinsdag 19 mei. Alle materialen die leden nog thuis hebben, worden automatisch verlengd.

Maar door een verrassingstas thuis te krijgen, kun je tóch nieuwe boeken blijven lezen. Het formulier kan ingevuld worden op de website, waarbij je aangeeft welke genre(s) je graag leest. De boeken kunnen op afspraak opgehaald worden in de vestigingen Bergeijk, Bladel, Budel, Eersel, Maarheeze, Oirschot, Reusel en Valkenswaard.

Richtlijnen
De Bibliotheek kan deze dienst alleen aanbieden wanneer iedereen zich aan de richtlijnen houdt. Daarom vraagt de bieb met klem aan iedereen die gebruikmaakt van deze dienst de richtlijnen van het RIVM te volgen, die ook op de website van de Bibliotheek staan.

Meer informatie vind je op de website www.bibliotheekdekempen.nl. Deze actie geldt alleen voor Bibliotheekleden. Lid worden kan altijd, ook nu via de website.

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug