Luister
muziek
4 mei 2020 - 13:55
Deel dit artikel:

Jos Saes en gemeente komen er samen uit; boerderijwinkel gaat door

Party en Verhuurservice Jos Saes mag doorgaan als boerderijwinkel. Door de coronamaatregelen zag hij zich genoodzaakt om zijn werkzaamheden om te gooien. Dat werd in eerste instantie gedwarsboomd door gemeente Cranendonck. Maar na een 'zeer prettig gesprek' met de gemeente zijn ze tot de overeenstemming gekomen dat hij hiermee door mag gaan.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

"Door een miscommunicatie van beide partijen is hier een vervelende situatie ontstaan", vertelt Jos Saes op Facebook. Maar na een goed gesprek met burgemeester Roland van Kessel en wethouder Frans Kuppens mag zijn boerderijwinkel doorgaan. Hij stopt wel met het verkopen van perkplantjes. "Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat de gemeente/burgemeester en Frans Kuppens met ons meedenkt in deze moeilijke bizarre tijd", aldus het Budelse bedrijf.

Het roer om
Jos Saes zag door de maatregelen veel geplande opdrachten wegvallen. Zo staat hij regelmatig op feesten en partijen. De ondernemer bedacht een nieuw plan en gooide het roer om. Voor onbepaalde tijd wordt hij een boerderijwinkel. Hier kun je onder andere groenten, fruit, barbecuevlees en kratten bier kopen. Perkplantjes dus niet meer.

Wil je een bestelling plaatsen of contact opnemen met Party en Verhuurservice Jos Saes? Mail dan naar info@jossaes.nl of bel 0031-495 495542.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie