Luister
muziek
23 mei 2020 - 16:03
Deel dit artikel:

Bart gebruikte vlees van Twan Ras en is nu Hottest Chef

Bart Vervest (31) uit Valkenswaard heeft de juryprijs gewonnen in de verkiezing om de Hottest Chef. Lange tijd leek het erop dat hij ook de publieksprijs binnen zou harken, maar dat lukte net niet. Hij won door onder meer producten van Twan Ras uit Soerendonk te gebruiken.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Tabasco / CK Media Promotions
Advertentie

Het juryrapport van Bart zijn 'Gegrilde Brabants wit goud' liegt er niet om. “Bart heeft de opdracht van dit jaar uitstekend omarmd en maakte daarmee indruk op de vakjury. Hij heeft goed gebruikgemaakt van lokale producten en leveranciers en combineerde de gekende asperges met een niet voor de hand liggend maar uiterst origineel ingrediënt: zure zult", al dus de jury. "Het detail dat de zure zult afkomstig is van een familiebedrijf liet de jury niet ongemoeid. De keuze van Bart om dit gerecht een oppepper te geven met Tabasco Green toont dat hij een goede culinaire kennis heeft en begrijpt hoe je subtiel met pit een gerecht kunt versterken.”

De Valkenswaardenaar werd vrijdag verrast bij hem thuis. Hij ontving daar een cheque uit handen van Helen Shackleton, brand manager Tabasco bij Bickery Food Group. Martijn Jansen heeft de publieksprijs gewonnen.

De twee Chefs zullen in 2021 afreizen naar Avery Island in de Verenigde Staten voor een inspiratiereis naar de Tabascofabriek.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie