Luister
muziek
7 juli 2020 - 18:00
Deel dit artikel:

Punt24 lanceert muziekzender voor Cranendonck en regio

Cranendonck24 blijkt een succesformule te zijn en groeit door. Binnenkort worden de nieuwe websites en gratis apps voor Heeze-Leende24, Valkenswaard24 en Cranendonck24 uitgebreid met iets unieks. Je kunt dan luisteren naar Punt24, een aanvulling op dit medium voor jong en oud. Inderdaad, een online muziekzender die makkelijk te bedienen is vanaf de computer en app in alle gemeenten.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

In samenwerking met dj Daniël Smulders zal vanaf 1 september aanstaande, 24 uur per dag muziek te horen zijn. Daniël Smulders heeft ruim twintig jaar ervaring bij de landelijke radio als dj bij Qmusic. Door zijn professionele kijk op radiomaken, zijn enthousiasme, kennis en kunde gecombineerd met het feit dat hij een echte Heezenaar is en de regio erg goed kent, is de samenwerking met hem tot stand gekomen.

De nieuwe muziekzender is er voor en door de inwoners, verenigingen en bedrijven uit de regio en jij kan daarbij helpen. De inwoners gaan namelijk bepalen hoe deze nieuwe moderne muziekzender er muzikaal uit gaat zien. Binnenkort meer hierover op de websites en apps van Heeze-Leende24, Valkenswaard24 en Cranendonck24.

Logo
Bij een muziekzender hoort natuurlijk ook een eigen logo. Dit logo zal herkenbaar en zichtbaar worden op de apps en websites maar ook bij andere uitingen naar buiten toe zodat het muziekzenderlogo herkenbaar wordt en blijft. Naast de muziek die bepaald gaat worden door de inwoners van de drie gemeentes, gaat er van alles gebeuren op dit online radiostation. Wat precies, daar komen we de komende weken uitgebreid op terug. Dat het gaaf gaat worden voor jong en oud is wel duidelijk te merken aan de reacties van mensen bij wie de ideeën inmiddels bekend zijn en deze aan het uitwerken zijn.

Kortom, houd de berichtgeving bij ons goed in de gaten, stay tuned en luister vanaf 1 september Punt24 online.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie