Luister
muziek
11 juli 2020 - 17:00
Deel dit artikel:

IJsboerderij Maarheeze trapt zomerseizoen met maïsdoolhof af | VIDEO

Het zomerseizoen van IJsboerderij Maarheeze is officieel van start gegaan. Vrijdag bezochten tientallen kinderen en hun ouders de speelplaats, racebaan en de absolute eyecatcher: het gigantische maïsdoolhof. Valkenswaard24 was erbij. Bekijk de video hieronder.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Twee weken geleden startten IJsboerderij Maarheeze en Cranendonck24 een winactie op onze Facebookpagina. Die sloeg enorm aan. Honderden reacties volgden en uiteindelijk zijn er 21 winnaars geloot. Zij hebben een vrijkaartje voor het maïsdoolhof en een gratis ijscoupe gekregen. "We gingen vandaag om 12.00 uur open en om 12.02 uur stond de eerste winnaar al hier om het maïsdoolhof in te gaan", vertelt Mirjam Schepens van de IJsboerderij.

Inzaaien met GPS
Het doolhof is 2,7 hectare groot. Het heeft de vorm van het logo van de IJsboerderij. Om dat zo te maken schakelden ze een bedrijf in: Agrometius. Het logo werd opgestuurd en zij hebben via GPS de maïs ingezaaid. En zo ontstonden de prachtige contouren van het doolhof. Meer zien van het kunstwerk? Bekijk onderstaande video, met interviews met Mirjam en enthousiaste kinderen én prachtige dronebeelden. Het maïsdoolhof is tot 30 augustus geopend.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie