Luister
muziek
14 juli 2020 - 08:59
Deel dit artikel:

Twee daders staken auto op Slot Cranendonck in brand, vuur sloeg over op woning

Dinsdagavond besteedt tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan een brandstichting op recreatiepark Slot Cranendonck in Soerendonk. Dit gebeurde in de nacht van 2 juni van dit jaar. De politie is nog altijd op zoek naar twee daders.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Politie Oost-Brabant
Advertentie

Die nacht werd een auto in brand gestoken en het sloeg het vuur over naar de woning van de beheerder van het voertuig. De bewoners konden net op tijd vluchten, maar het had ook anders kunnen aflopen. De vraag is niet alleen wie dit deden, maar ook waarom.

In het tv-programma Opsporing Verzocht worden bewakingsbeelden getoond en zoekt de politie info over de twee daders. Deze zaak is in onderzoek bij de recherche in het district Helmond, dat ook bezig is met nog twee nachtelijke branden eerder dit jaar, waarbij de voordeuren van de woningen in brand zijn gestoken en waar de slapende bewoners maar net op tijd de woning konden verlaten.

Valkenswaard
Voor die brandstichtingen op 7 januari op de Hazestraat en op 17 april op de Oranje Nassaustraat in Valkenswaard is de politie nog op zoek naar getuigen. Wie heeft iets gezien of heeft andere informatie die misschien naar een dader kan leiden? Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie