Luister
muziek
16 juli 2020 - 09:06
Deel dit artikel:

Verschuivingen in bestuur CV Buulder Buk

Er hebben flink wat verschuivingen in het bestuur van carnavalsvereniging Buulder Buk plaatsgevonden. De penningmeester geeft het stokje over en ook de secretarisfunctie wordt nu door iemand anders ingevuld. Prins Bart treedt toe tot het bestuur.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Fred van Kessel
Advertentie

Eindelijk kon het er van komen. De algemene ledenvergadering van CV Buulder Buk is op 9 juli gehouden in de zaal van De Bonte Os in Budel. Met een tussenruimte van 1,5 meter waren er best nog wel de nodige leden aanwezig om het verslag van het bestuur te horen over het afgelopen verenigingsseizoen.

Een seizoen dat nogal abrupt vlak voor het jubileumfeest is verstoord door corona. Dat maakt het ook erg lastig om ver vooruit te kijken. Plannen voor het komende carnaval staan noodgedwongen in de koelkast en begin september, als er overleg met de regio is geweest, hopen de carnavalsverenigingen duidelijkheid te kunnen verschaffen. Leden die ideeën hebben over de invulling van een alternatief 1,5 meter-carnaval worden opgeroepen dit te delen met het bestuur.

Stokjes overgedragen
In het bestuur van CV Buulder Buk traden ook enkele wijzigingen op. Zowel penningmeester Herman Govers stopt na een zeer lange periode in die functie actief te zijn geweest. Hij heeft het stokje overgedragen aan Paul Adriaens. Secretaris Harry van de Moosdijk was ook niet meer herkiesbaar voor een volgende termijn. Zijn taken zijn overgenomen door vorst Martin Horst, die samen met voorzitter Jean-Pierre Bax herkozen zijn in het bestuur. Prins Bart van Steenbergen treedt ook toe tot het bestuur na zijn verkiezing. Daarmee is er binnen het bestuur weer een rechtstreekse vertegenwoordiging van de commissie van de zittingen, bals en recepties.

Op de foto v.l.n.r.: Oud-penningmeester Herman Govers, oud-secretaris Harry van de Moosdijk en herbenoemd voorzitter Jean-Pierre Bax.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie