11 augustus 2020 - 13:04
Deel dit artikel:

Kinderpodcast Battle van bibliotheken Budel en Maarheeze voor brugklaskids

Zit jij in groep 5, 6, 7, 8 of in de brugklas? Doe dan mee met de Kinderpodcast Battle en ontdek de verhalenverteller in jezelf. Maak een podcast van maximaal 5 minuten die past bij het thema van de Kinderboekenweek: ‘En toen?’. Het is een initiatief van onder meer de bibliotheken in Budel en Maarheeze.

cranendonck24 / Bibliotheek De Kempen • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Duik in de geschiedenis en breng een verhaal tot leven. Vertel bijvoorbeeld een spannend verhaal over ontdekkingsreiziger Michiel de Ruyter of interview jouw opa of oma over vroeger. Op de website entoen.nu vind je heel veel geschiedenisonderwerpen voor een podcast, die je kunt insturen voor de Battle. Is jouw podcast volgens het publiek en de jury de beste, dan win je een workshop radio maken én krijg je een rol in de podcast Leesbeesten & Luistervinken, waarin je kinderboekenschrijver Arend van Dam mag interviewen. Op www.kinderpodcastbattle.nl lees je hoe je meedoet.

Hulp nodig?
Mocht je er thuis niet helemaal uitkomen met het opnemen van je podcast, dan staan de lees-mediaconsulenten van Bibliotheek De Kempen klaar om jou te helpen. Kijk voor de momenten in jouw vestiging in de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl. Neem bij voorkeur je eigen smartphone, tablet of laptop mee.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug