Luister
muziek
14 augustus 2020 - 13:38
Deel dit artikel:

De Borgh presenteert eerste kindervoorstelling: Op zoek naar de schat

Bij een nieuwe Borgh horen nieuwe activiteiten. "We zijn trots dat we onze eerste kindervoorstelling mogen aankondigen", klinkt het vanuit het ontmoetingscentrum in Budel. Op 4 oktober start de eerste kindervoorstelling: Op zoek naar de schat.

cranendonck24
  / -
  • Beeld - Harm van Leuken
Advertentie

Deze voorstelling stond al eerder gepland dit jaar maar door Corona hebben we het moeten uitstellen. Maar op 4 oktober aanstaande is het zover. De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is het verhaal van Aires.

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen; de kaart leidt Aires naar de diepste, donkere hoeken van het bos, waar de oude Tovenaar woont. Tot Aires' grote verrassing vertelt de oude Tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als hij dat echt wil. Zal het Aires lukken de echte, oude Tovenaar zover te krijgen dat hij Aires en de kinderen wil leren om een echte Tovenaars te worden? Zullen zij de ware schat, die in hen zelf verborgen ligt, weten te vinden?

Mee op reis
Aires speelt in op de fantasie van het kind. De kinderen beleven de middag van hun leven, omdat ze door Aires worden uitgenodigd om mee te helpen zoeken naar de Tovenaar en om hem te helpen met oefenen om een echte Tovenaar te worden. Alleen kijken naar het avontuur mag natuurlijk ook gewoon. Het schitterende, unieke verhaal van Aires die op zoek gaat naar de schat spreekt alle kinderen aan die er van dromen om te kunnen toveren.

De voorstelling duurt 50 minuten. Op zondag 4 oktober worden 3 voorstellingen gespeeld: om 11.00 uur, 13.30 uur en 16.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.deborghbudel.nl.

Maatregelen
In De Borgh wordt rekening gehouden met de huidige coronamaatregelen. De Borg heeft een gloednieuwe zaal met een modern luchtventilatiesysteem. Al deze maatregelen zijn geen garantie voor het niet besmet raken met het coronavirus.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie