14 september 2020 - 16:20
Deel dit artikel:

Winnaars! Lees hier wie een jubileumpakket van Budels Bier heeft gewonnen

Hieronder zie je wie de winnaars zijn van een jubileumpakket van Budels Bier. Staat jouw naam ertussen? Volg dan de instructies onderaan dit bericht. Ken je iemand die ertussen staat, tag diegene dan even onder ons Facebookbericht.

cranendonck24 / - • Beeld - Budelse Brouwerij

Afgelopen week startte Cranendonck24 een winactie op onze Facebookpagina. We geven negen jubileumpakketten van Budels Bier weg, dat dit jaar hun 150ste verjaardag viert. Hieronder lees je wie de winnaars zijn.

De winnaars:
- Ellen Staals
- Stefanie Smits - van Dooren
- Desiree Pennings
- Mark Bogers
- Monique Roovers-Polman
- Sandra Greeuw
- Thea Berghoef
- Jari Meppelink
- Christ Noten

Je prijs verzilveren
Het is nu tijd om je prijs op te halen. Dat doe je bij de Budelse Brouwerij aan de Nieuwstraat 9 in Budel.
Maar voordat je je prijs op kunt gaan halen, dien je eerst contact op te nemen met Cranendonck24. Dat doe je door ons een berichtje te sturen op Facebook, met het account waarmee je gewonnen hebt. Vermeld hierin dat jij een van de winnaars bent. Daarnaast hebben we ook een aantal gegevens nodig, zodat je je kunt identificeren bij de Budelse Brouwerij. We hebben je volledige voor- en achternamen nodig en je geboortedatum. Vermeld dat ook in hetzelfde bericht aan Cranendonck24. Wij laten het je dan weten als je je prijs kunt gaan ophalen. Vergeet niet je ID mee te nemen als je je prijs ophaalt. Gefeliciteerd en geniet ervan!

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug