Luister
muziek
22 september 2020 - 14:37
Deel dit artikel:

Op respectvolle en moderne manier rouwadvertenties plaatsen op Cranendonck24

Het is bij Cranendonck24 mogelijk om rouwadvertenties te plaatsen. Dit gebeurt al heel lang in verschillende krantjes, maar het is nu ook mogelijk om het via de kanalen van Cranendonck24 te verspreiden. Daarmee bereik je alle inwoners van jouw gemeente.

cranendonck24
  / -
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Als voorbeeld nemen we Heeze-Leende24. Hierop worden al jaren moderne overlijdensberichten geplaatst. Het is een unieke manier om te laten weten dat iemand is overleden. Daarnaast kun je als nabestaande een mooi laatste bericht achterlaten zodat niemand jouw geliefde vergeet. Een nieuwe manier om afscheid te nemen, maar altijd met alle respect.

Naar jouw wens
We begrijpen dat een rouwadvertentie heel persoonlijk is. Dat houdt ook in dat de wensen per persoon verschillen. Het is mogelijk om een foto naar keuze te plaatsen en daarbij mogen de nabestaanden hun eigen inhoud bepalen. Wij checken het ook nog op eventuele taalfouten. Daarnaast kun je een digitale rouwkaart toevoegen.

Meer weten
Het plaatsen van een overlijdensbericht/rouwadvertentie op Cranendonck24 is helemaal niet duur. Meer weten? Stuur vrijblijvend een mailtje naar redactie@cranendonck24.nl en wij nemen snel contact met je op over de kosten en mogelijkheden.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie