Luister
muziek
23 september 2020 - 06:43
Deel dit artikel:

Buulder Buk roept Bulanders op om badge te ontwerpen voor komende carnaval

Carnavalsvereniging Buulder Buk roept de inwoners van Budel wederom op om een badge te ontwerpen. "Weet jij het 'Gevuul van Buul', carnaval met de Buulder Buk in 2021, te vangen in een ontwerp voor een mooie pin of badge? Dan zien we je ontwerp graag verschijnen", roept de vereniging op.

cranendonck24
  / -
  • Beeld - Buulder Buk
Advertentie

Helaas zal het komende carnavalsseizoen er voor iedereen heel anders uit gaan zien dan we het liefst zouden willen. Maar carnaval wordt niet volledig van de kalender gegumd. Buulder Buk gaat samen met carnavalsvierders kijken wat er wél mogelijk is. Het ontwerpen van een nieuwe badge of pin is daar onderdeel van. "In elk geval kunnen we een vervolg geven aan het initiatief dat vorig jaar begonnen is met het uitschrijven van een ontwerpwedstrijd."

Goei gevuul van Buul
Toen verscheen er voor het eerst een pin en badge die elke carnavalsvierder met een 'goei gevuul voor Buul' op zijn of haar carnavalspak of hoofddeksel kon bevestigen. Het is nu de bedoeling dat er jaarlijks een nieuwe pin en badge worden uitgebracht. "En waarom zouden we 2021 dan over gaan slaan?", zegt Buulder Buk.

Hoogste eer
De vereniging roept ontwerpers op om een ontwerp te maken. Alle inzendingen die vóór 10 november zijn ingeleverd, dingen mee naar de hoogste eer. Deze kunnen gestuurd worden naar secretaris@buulderbuk.nl of opgestuurd worden naar het secretariaatsadres: Burgemeester van Ginnekenstraat 9, 6021 AH in Budel. Op de website www.buulderbuk.nl kun je in de webshop nog eens kijken naar de ontwerpen van vorig jaar.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie