Luister
muziek
30 oktober 2020 - 06:06
Deel dit artikel:

Sinterklaascomité Budel vraagt financiële bijdrage voor alternatieve intocht

Ook de Sinterklaasintocht in Budel gaat er anders uitzien dan we gewend zijn. Gisteren maakten we al bekend dat in Maarheeze, Gastel en Budel-Schoot de intocht anders zal zijn. In Budel is het Sint Nicolaas Comité achter de schermen druk bezig. Om een verrassing aan alle kinderen van 0 jaar tot en met groep 8 te geven, kunnen ze financiële steun goed gebruiken.

cranendonck24
  / -
  • Beeld - Sint Nicolaas Comité Budel
Advertentie

De dagen worden korter, de klok is verzet en dan weet je het: Sinterklaas komt bijna naar Nederland. Gelukkig heeft hij al laten weten dat hij ook dit jaar, ondanks alle coronamaatregelen, naar Nederland komt op 14 november. Dat betekent volgens het comité dat hij ook naar Budel komt. "Helaas zal dat niet gaan zoals we gewend zijn, gezien alle maatregelen", aldus het Sint Nicolaas Comité.

Achter de schermen is het comité druk bezig om toch iets te kunnen organiseren in plaats van een traditionele intocht. Wat dat is, houden ze nog even geheim. Zodra meer bekend is, lees je het hier op Cranendonck24. "Wat we zeker willen realiseren, is een verrassing voor alle kinderen in Budel", voegt de organisatie daaraan toe.

Envelop met geld
Dit jaar doen ze dit niet door middel van een huis-aan-huiscollecte. Deze week ontvangt iedereen in Budel een envelop in de brievenbus. "We willen u vragen om uw bijdrage in deze envelop te doen en de gesloten envelop voor 13 november 2020 mee te geven aan uw (klein)kind, familielid, buurtje et cetera, naar één van de Budelse basisscholen. U kunt de envelop ook inleveren voor 13 november 2020 bij gemeenschapshuis De Borgh of Intertoys."
Wil je liever niet de deur uit? Dan kun je het bedrag ook overmaken naar IBAN Rabobank NL57 RABO 0109 5226 99.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie