Luister
muziek
30 oktober 2020 - 09:26
Deel dit artikel:

Budelse schilderes Annie Jacobs exposeert haar kunst in De Borgh

Schilderijen van Annie van Hunsel-Jacobs zijn binnenkort te bewonderen in De Borgh in Budel. De expositie is coronaproof te bezoeken tijdens de openingstijden en toegang is gratis. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping kun je haar werken bewonderen.

cranendonck24
  / De Borgh
  • Beeld - Annie Jacobs
Advertentie

De schilderijen van Van Hunsel-Jacobs zijn in Budel en omstreken al jarenlang een bekend begrip. Felle kleuren, krachtig en dynamisch, dan weer rustig en minder fel van toon. De compositie is altijd boeiend en soms wordt aan de abstracte werken een realistisch beeld toegevoegd. Jouw fantasie wordt geprikkeld door haar kunstwerken.

Tijdens de expositie worden er ook verjaardagskalenders met haar kunstwerken erop verkocht. De gehele opbrengst hiervan gaat, na aftrek van de kostprijs, volledig naar twee goede doelen. Dit zijn Stichting Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonoren, en Haarwensen, helpt kinderen die kaal zijn door ziekte of behandeling aan een mooi haarstukje of pruik.

Meer info
Wil je meer weten dan kun je contact opnemen via een mail naar annievhunsel@hotmail.com. Of neem een kijkje op annabelsatelier.nl. De expositie is van 2 november tot 31 december 2020 gratis te bezoeken.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie