Luister
muziek
31 oktober 2020 - 05:58
Deel dit artikel:

Voorontwerp bestemmingsplan ‘Budel en Budel-Dorplein’ ligt ter inzage

Vanaf 29 oktober 2020 tot en met 9 december 2020 kun je het voorontwerp van bestemmingsplan ‘Budel en Budel-Dorplein’ inzien. Het plan is te raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer is NL.IMRO.1706.BPBDLBDO8004-VO01). Je kunt ook zoeken op een adres in één van beide kernen.

cranendonck24
  / Gemeente Cranendonck
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Dit bestemmingsplan betreft een actualisatie van de bestemmingsplannen voor beide kernen Budel en Budel-Dorplein. Hierbij worden enkele kleine ontwikkelingen meegenomen. Meer informatie hierover vind je in de toelichting van het bestemmingsplan.

Voorontwerp
Het bestemmingsplan betreft een ‘voorontwerp’. Dat betekent dat het nog een concept is. Pas bij het ‘ontwerp’ start de juridische procedure officieel. Dit ontwerp bestemmingsplan volgt later. De gemeente adviseert je om je aan te melden bij de attenderingsservice van de overheid (www.overheid.nl/attenderingsservice), zodat je automatisch alle berichten over jouw buurt ontvangt.

Inspraakreacties
Op het voorontwerp bestemmingsplan kan iedereen tijdens bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling een reactie geven. Een schriftelijke inspraakreactie regel je eenvoudig online. Op de gemeentelijke website vind je de bestemmingplannen in procedure terug: www.cranendonck.nl/bpprocedures. Het adres voor een schriftelijke reactie per post: College van B&W, behandelend ambtenaar V. Herzberg, Postbus 2090, 6020AB Budel.

Digitaal het plan bekijken
De gemeente adviseert je om het bestemmingsplan digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Heb je hulp nodig bij het digitaal raadplegen of heb je vragen over het bestemmingsplan? Neem dan contact op met de behandelende ambtenaar Viola Herzberg via v.herzberg@cranendonck.nl.

Contact via e-mail heeft de voorkeur. Voor telefonisch contact kun je bellen met de balie van het gemeentehuis: 14-0495. Op het gemeentehuis ligt een papieren exemplaar van dit bestemmingsplan ter inzage. Maak een afspraak als je de papieren versie wilt inzien.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie