Luister
Live
26 november 2020 - 16:05
Deel dit artikel:

Opnames voor Spoorloos in Cantine in Budel-Dorplein

De Cantine in Budel-Dorplein, of Hotel St. Joseph zoals het vroeger heette, was zondag even het decor voor opnames voor het televisieprogramma Spoorloos. De aanleiding is het feit dat Carmen haar vader graag wil ontmoeten.

cranendonck24 / Jack Roosen • Beeld - Jack Roosen

Spoorloos is een televisieprogramma van de KRO-NCRV waarin familieleden opgespoord worden die elkaar uit het oog verloren zijn. Dat kan zijn omdat een van de familieleden geëmigreerd is en elders een nieuw leven is gestart, maar ook kan het te maken hebben met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken of kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader. Het wordt gepresenteerd door Derk Bolt.

Televisiemaker Joep van de Meerendonk en zijn cameraman kwamen naar Budel-Dorplein omdat ze op zoek zijn naar de vader van Carmen. Zijn is in 1969 geboren in Weert. Haar ouders hebben elkaar in 1963 ontmoet in de theaterzaal van de Cantine. “Mijn vader werkte toentertijd op de zinkfabriek en verbleef in de Cantine”, aldus Carmen.

Vader en opa
Carmen vervolgt: “Toen mijn ouders zijn gescheiden is mijn vader vertrokken naar Tenerife, waar hij ook geboren is. Ik heb hem 30 jaar lang niet gezien. Nu mijn eigen kinderen vragen wie hun opa is, heb ik contact gezocht met het programma Spoorloos. In september heb ik een brief geschreven en onlangs hebben zij contact met mij opgenomen. Komende week reis ik af naar het Spaanse eiland. Het is allemaal erg spannend voor mij.”

Uitzending
Wie de vader van Carmen is en hoe zij met haar achternaam heet moet nog even geheim blijven. Voor Carmen is het nog afwachten of haar vader gevonden wordt, of hij nog leeft en of hij contact wil met haar.
Wanneer de aflevering, waarin de opnames in Budel-Dorplein te zien zijn, wordt uitgezonden is nog niet bekend. Dit is afhankelijk of en wanneer de vader van Carmen gevonden wordt.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug