Luister
Live
27 november 2020 - 11:32
Deel dit artikel:

Dubbelvoorstelling in De Smeltkroes afgelast

In overleg met het impresariaat van Andries Tunru en Beperkt Houdbaar heeft AK de Smeltkroes besloten de dubbelvoorstelling 'Vlees, vis, wal en schip' en 'De Première' af te gelasten. Die zou op zaterdag 12 december plaatsvinden, maar is een jaar verzet.

cranendonck24 / - • Beeld - AK De Smeltkroes

De beslissing om nu al af te gelasten is genomen omdat het zeer waarschijnlijk is dat de huidige overheidsmaatregelen met betrekking tot het maximum aantal bezoekers (dertig) ook op de voorstellingsdatum nog van kracht zullen zijn. Het uitgangspunt van AK de Smeltkroes is daarbij altijd geweest dat het toegestaan aantal bezoekers nooit kleiner mag zijn dan het aantal al verkochte kaarten, wat nu het geval zou zijn. Dit om te voorkomen dat er kaarthouders teleurgesteld zouden moeten worden.

Nieuwe datum
Er is al een nieuwe voorstellingsdatum bekend. Dat is op zaterdag 11 december 2021. Dit in de voorlopige veronderstelling dat het toegestaan aantal bezoekers dan groot genoeg zal zijn om de voorstelling door te laten gaan. Als dit dan nog niet het geval is of andere maatregelen dwingen AK de Smeltkroes om de voorstelling opnieuw af te gelasten, dan zullen entreekaarthouders tijdig benaderd worden. De huidige kaarten blijven geldig voor de nieuwe voorstellingsdatum.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug