Luister
muziek
31 december 2020 - 17:19
Deel dit artikel:

Kogel door de kerk: JC Harlekyn hoeft niet te verhuizen

Jongerencentrum Harlekyn hoeft van de gemeente niet weg van de plek waar ze nu zitten. Ze blijven dus aan De Hoge Weg in Maarheeze.

cranendonck24
  / Maarheeze.nu
Advertentie

Via Maarheeze.nu

Halverwege maart heeft JC Harlekyn in Maarheeze middels een ‘open brief’ op social media, gericht aan de gemeente, hun kant van het verhaal laten horen. Dat ging over het verrassende nieuws van de verkoop van de panden aan De Hoge Weg. "Deze brief werd massaal gedeeld door zowel mensen uit Maarheeze als in de dorpen en steden om ons heen. Wat volgde was een petitie die opnieuw in grote hoeveelheid door jullie online werd getekend", zegt het jongerencentrum.

"De aandacht deed veel waardoor we een paar dagen laten in contact kwamen met de gemeente en samen om tafel konden gaan. Daar hebben we in een open gesprek kunnen aangeven hoe wij tegen de situatie aankeken. Daaruit zijn vervolggesprekken gekomen en hebben we onze visie op JC Harlekyn bij de gemeente kunnen neerleggen. Het traject is door beide partijen goed opgepakt en met zorg uitgewerkt." Vandaag is dan officieel de kogel door de kerk: Harlekyn blijft aan De Hoge Weg in Maarheeze.

Vol goede moed
Het bestuur reageert opgewekt: "Met dit goede nieuws gaan wij vol goede moed het nieuwe jaar ,en dus ook de toekomst, in. Wij willen echt iedereen enorm bedanken voor zijn of haar reactie en de zorg omtrent ‘de soos’ en we verheugen ons op een jarenlange samenwerking met zowel de gemeente als de nieuwe koper."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie