Luister
Live
11 januari 2021 - 11:02
Deel dit artikel:

Asielzoekers trekken broek omlaag en zorgen voor overlast op oprit in Maarheeze

Op de Oranje Nassaulaan in Maarheeze heeft zondag rond 17.00 uur een vervelend incident plaatsgevonden. Drie asielzoekers zouden daar overlast hebben veroorzaakt op de oprit van een woning.

cranendonck24
  / Buurtpreventie Cranendonck
  • Beeld - Buurtpreventie Cranendonck

De drie mannen hadden plaatsgenomen op de oprit van een woning en zaten daar luidruchtig bier te drinken. Ze zouden daarbij hun broek omlaag hebben getrokken. De heren weigerden enige tijd om van de oprit af te gaan. Ze vertrokken pas nadat zich een menigte buurtbewoners had verzameld om ze weg te jagen.

Geen politie
Een van de buurtbewoners heeft 112 gebeld omdat de situatie toen uit de hand dreigde te lopen. Maar vervolgens is er geen politie aangestuurd. Buurtpreventie Cranendonck heeft de politiemeldkamer alsnog verzocht om deze melding op te pakken. Maar de dienstdoende eenheid had het op dat moment te druk om ter plaatse te komen. Ze laten maandagmiddag via Facebook weten dat de identiteit van de personen is achterhaald.

Geert Wilders
Tweede Kamerlid Geert Wilders van de PVV heeft inmiddels ook gereageerd op het bericht. Hij deelt het artikel van Cranendonck24 op zijn social media en plaatst daarbij de korte maar duidelijke tekst: "Wegwezen. Allemaal." Met daarbij de hashtag #GrenzenDicht.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug